Aircoservice Menu sluiten

Aircocontrole

via CarXpert Garagebedrijf Check

Airco zorgt voor extra rijcomfort

De airco in uw auto geeft u het hele jaar extra rijcomfort. Bij een optimale werking van uw airco kunt u in de zomer genieten van een koele auto en in de winter heeft u geen last van condens op de ramen. Bovendien zorgt een goed werkend en schoon aircosysteem voor zuivere lucht in de auto en voorkomt nare luchtjes, brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen.

Aircocontrole

Zodra de temperaturen omhoog of omlaag gaan, verwacht u de juiste werking van uw airco. De airco-installatie van uw auto is helaas niet onderhoudsvrij. Sterker nog: uitstel van airco-onderhoud is één van de voornaamste oorzaken van problemen met de airco.

Jaarlijks onderhoud nodig
Wist u dat de airconditioning van uw auto minstens één per jaar gecontroleerd moet worden? Zo houdt u uw airco altijd in topconditie en voorkomt u extra hoge reparatiekosten. Uw airco verliest namelijk jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Daardoor ontstaat er sneller slijtage in het aircosysteem. Daarnaast veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een hoger brandstofverbruik. Genoeg redenen om uw airco regelmatig te laten controleren. Door de airco jaarlijks te laten reinigen, zorgt u bovendien voor een optimale werking waar u veel profijt van heeft.

Laat uw airco regelmatig checken

Maak nu een afspraak voor een aircocheck.

Wacht niet tot de airco niet goed meer werkt. Ga nu voor een check langs CarXpert Garagebedrijf Check en geniet het hele jaar van het comfort van de airco.